2012. november 15., csütörtök

Videó: Mire jó az Agykontroll? - beszélgetés Dr. Domján Lászlóval

José Silva módszeréről már többször írtam itt is, és a másik blogomon is, úgyhogy nem is szaporítanám a szót. A lényeg, hogy ez egy 4 részes, egyenként kb. 10 perces videósorozat, amelyben a hazai Agykontroll-élet megalapítója, Dr. Domján László beszél arról, hogy mire is jó ez a módszer. Laci nagyon jó előadó, úgyhogy egy percet sem fogsz unatkozni, ezt megígérem. :) Igaz, hogy az interjúsorozat kb. 20 éve készülhetett, de a tartalma még mindig aktuális. Érdekesség, hogy a közönség soraiban ott ül Laci testvére, Domján Gábor is, aki úgyszintén Agykontroll oktató.
Az első részben arról lesz szó, hogy mire jó úgy általában a Agykontroll.



A második részben az Agykontroll gyógyító hatásaival ismerkedhetünk meg, amelyben konkrét esettanulmányok is elhangzanak a közönség soraiból meghívottak közül.



A harmadik rész nagyrészt arról szó, hogyan változtathatunk a külsőnkön az Agykontroll segítségével, pl. őszülés, ráncok megszüntetése, stb.



A negyedik részben Laci felfedi az Agykontroll és az intuíció közötti összefüggéseket, továbbá elmondja azt is, hogy az egyház milyen véleménnyel van a módszerről, és végül saját magáról is beszél, hogy az ő életét, hogyan változtatta meg az Agykontroll.



Annak ellenére, hogy egy kb. háromnegyed órás műsorról van szó, ez egy összefoglaló jellegű előadás, tehát minden részlet nem derülhet ki a hallgató számára. Ezért van a tanfolyam, ahol megtanulhatod ezt a módszert. Ámde, ha még több bizonyítékra vágysz, akkor nézd meg az Agykontroll sikerek fórumát.

Kapcsolódó bejegyzések:

José Silva-Philip Miele: Agykontroll - alapkönyv a módszerről, amely döbbenetes módon változtathatja meg az életed!
José Silva-Robert B. Stone: Agykontroll mesterfokon - a módszer használata az üzleti életben
Helene Hadsell: Nyerhetsz! - a hölgy, aki minden nyereményjátékot megnyert, amin csak részt vett. Vajon mi lehet a titka?
Agykontroll sikerek fóruma - írd meg te is a sikeredet!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése